Reviews

12 juli 2024

Ik heb een paar behandelingen bij Joke gehad, je stapt bij haar binnen en je voelt je daar meteen op je gemak. Door haar behandelingen worden er steeds meer dingen duidelijk wat mij zeker rust heeft gegeven en lichamelijke klachten verdwijnen. Als het nodig is dan ga ik zeker weer naar Joke toe.

Deze client heeft ervoor gekozen anoniem te blijven.

 

28 juni 2024

Joke is een lieve spontane vrouw met heel veel positieve energie. Waarbij je gelijk bij de eerste sessie op je gemak voelt. Ik heb verschillende sessies van haar gehad. In de loop van de sessies nam ik steeds meer haar positieve energie over. Ik ben mentaal en fysiek veel sterker geworden door de sessies van Joke. Ik ben Joke dankbaar dat ik samen met haar dit proces ben aangegaan. En ik bewonder haar kracht en energie.

Deze client heeft ervoor gekozen om anoniem te blijven.

 

26 juni 2024

Niet goed wetend wat ik ervan moest verwachten, ben ik erg blij de stap genomen te hebben om contact met Joke te zoeken.

In 3 behandelingen is mij veel duidelijk geworden en ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Dit geeft meer rust en ontspanning. Joke is een fijne, warme vrouw die naast haar energetische behandelingen ook gewoon lekker nuchter is.

Karin Hundt

 

7 maart 2024

Voor mij was de behandeling door Joke echt een bijzondere en zinvolle manier om weer los te komen, zowel mentaal als fysiek. Ik merkte al een tijd dat ik heel snel geïrriteerd raakte waardoor ik ook vaker onzeker en moe was dan ik van mezelf gewend ben. Joke hielp mij door ‘boven water te krijgen’ waar de spanning vandaan kwam en bood de juiste handvaten en oefeningen om hier beter mee om te gaan.

Lieke Terlouw 7 maart 2024