Wat doe ik

Ik werk meestal met de 0-spiertest. Als ik met de 0-spiertest werk, moet ik  gesloten vragen stellen. Gesloten vragen zijn vragen die je alleen met ja of nee kunt beantwoorden. Deze vragen stel ik aan jouw systeem. Jouw systeem bestaat uit je lichaam, je aura en je chakra’s. Dus je hele zijn.  

Door de juiste vragen te stellen kan ik blokkades en/of oude emoties opsporen.  Als ik weet wat de blokkade veroorzaakt, hoe het is ontstaan en waardoor het is ontstaan, ga ik uitzoeken wat deze gebeurtenis betekent voor het nu. Wat heeft die blokkade voor gevolgen in jouw leven op dit moment.  Door dit uit te zoeken, weet ik wat de oorzaak en wat het gevolg is. Hiermee pak ik niet alleen concreet de oorsprong aan, het ontstaan van het probleem, maar haal ik ook de blokkade weg en daarmee de klacht. 

Op deze manier zijn er al veel mensen met uiteenlopende klachten behandeld, met een positief resultaat. Een aantal van deze klachten/problemen waren: astma, eczeem, frozen shoulder, spastische dikke darm, hooikoorts,  hoofdpijn en verstopte voorhoofdholtes. Maar ook mensen met stress, burn-out, concentratiestoornissen, eetstoornissen, ADHD, PDD-NOS en leer en/of aandachtsproblemen.

Tijdens deze behandeling is er altijd ruimte voor jouw eigen verhaal. Wil je liever niets vertellen? Ook dat is goed. Waar het om gaat is dat we tot de kern van jouw probleem komen en dit aanpakken.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Maak een afspraak via onderstaand telefoonnummer of  mail mij en ga het ervaren!