Ontspanning- en Meditatielessen

Deze lessen gaan in samenwerking met Vrolijk &Fit en is een combinatie tussen ontspanningsoefeningen en meditaties, waarbij in kleine groepen van maximaal 8 personen praktische en ontspannende oefeningen worden aangeleerd en uitgevoerd. Doordat ik met kleine groepen werk blijf je een individu in de groep.

De lessen Ontspanning & Meditatie zijn tweeledig. Er worden praktische ontspanningsoefeningen en meditaties aangeleerd vanuit een actieve houding. Het gaat hier om oefeningen die je zittend en staand kunt uitvoeren vanuit de gedachte; alles wat je hier leert is functioneel en in je dagelijkse leven te gebruiken. Ook is er aandacht voor ademhalingstechnieken.

Naast de praktisch oefeningen zijn er geleide meditaties, deze worden liggend uitgevoerd, zodat je voelt wat ontspanning is. Hierdoor kun je ervaren wat het effect van goede ontspanning is en dat deze ontspanning je kan helpen op jouw weg naar (zover als mogelijk) fysiek en psychisch herstel.

Kortom, een les met de mooie combinatie van praktische en bruikbare oefeningen die je mee kunt nemen en gebruiken in jouw dagelijkse leven. En daarnaast een heerlijk ontspannen uurtje!

Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Geef je dan op voor deze ontspannings- en meditatielessen. Voor informatie over opgave, tijden en tarieven, klik hier.